Bubliny

Milujeme bubliny. Fakt. Oba. Hrozně moc. A protože jsme oba pěkně rozmazlený, tak už chlastáme jedině šumivky připravovaný klasickou šampaňskou metodou. Je to nejlepší. By far. A naštěstí to neznamená už dneska jenom "vína z oblasti Champagne ve Francii."

Tak proč tu smrdí to Prosecco, ptáte se? Protože jsme na něm vyrůstali, protože si ho dodneška občas dáme, a protože nejen vínem je člověk živ, a Prosecco prostě strašně ruluje cenou.

Ale když šampaňská metoda & budget, tak Cava!

I když bohužel je nutno říct, že to Champagne je fakt prostě nejlepší...

A ne, bohemka demíčko fakt neni "šampíčko." Ani brut verze.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení